E-sport hos bet365

E-sport har formligen exploderat de senaste åren. E-sport är en genre som sticker ut från de andra sportevenemangen då e-sport enbart består av spel som utförs på dator eller tv. Det innefattar spel som CS:GO, World of Warcraft och GTA, och det är bara några av de största spelen. World of Warcraft spelades av cirka 12 miljoner användare när det var som populärast, men än idag står de för en stor del av spelarna inom e-sport med sina miljontals användare. Bet365 rankas som en av de tre största inom odds och spel på e-sport. Det talar för en bra upplevelse när du besöker deras hemsida.

Stor variation på spel

Hos bet365 kan du söka bland en stor mängd av olika spel. Med hjälp av deras sökfunktion kan du enkelt hitta just det spel som du vill satsa på eller som du bara finner intressant nog att ta en titt på. Är du sugen på lite skjutspel? CS:GO eller Counter-Strike: Global Offensive som det heter. Eller kanske lite mer rollspel, ta då en titt på League of Legends. Bet365 erbjuder olika former av spel inom bland annat dessa två, i realtid, tillsammans med flertalet andra onlinespel. Du kan spela på vilken sida som kommer vinna, eller kanske vilken som förlorar? Valet är ditt.

Användbarhet och tillgänglighet

När du spelar hos Bet365, oavsett om du är nyspelare eller veteran, märker du hur enkelt det är att navigera på hemsidan, men även i appen. Några få klick och du hittar kategorin e-sport. Klicka några gånger till så hittar du just det spel du vill streama eller spela på. Ja Bet365 erbjuder även sina spelare att enbart titta på livestream, du behöver alltså inte satsa pengar för att få kolla. I dagens samhälle vill vi helt enkelt att saker och ting bara ska fungera, helt utan krångel. Den känslan infinner sig hos bet365 tack vare den simpla med ändå kraftfulla sidan. Hitta det du vill, när du vill.