E-sport på Mr Green

E-sport har de senaste åren växt så det knakat, mer spelare, större priser och mer människor som vill se andra spela. E-sports förväntas fördubblas under de kommande 5 åren och det är föga förvånande då allt fler människor inser spänningen och gemenskapen i e-sports. Industrin omsätter idag flera miljarder!

Mr Green vill tillgodose behoven av att kunna spela och satsa på dessa typer av spel, så som League of Legends, som för övrigt är störst inom e-sports och har flest spelare/ användare. Andra stora namn som Mr Green erbjuder spel på är Dota2 och CS:GO, dessa tre spel är absolut störst.

Mr Green delar med sig

Mr Green har även, i motsats till många andra bolag skrivit ihop en enklare, låt oss kalla det bruksanvisning, för hur du spelar själva spelet, men också hur du kan satsa och vinna på olika scenarion i spelet. Välj bland spelformer som handikapp, vinst och förlust, det finns även veckospel att satsa på.

Vanligast förekommande är vilket som blir det vinnande laget i en match. Sen finns även livesatsning, där du kan se odds i realtid och välja var du vill satsa dina pengar. Turneringsspel är även de populära eftersom de kan sträcka sig över en längre period, allt mellan ett dygn till flera dygn.

Mr Green har stor variation

Här har du bara fått läsa om de tre största spelen det går att satsa på, men Mr Green erbjuder utöver dessa tre massor av olika spel, både inom e-sports och vanliga traditionella casinospel som poker, roulette, tärning och baccarat och de gamla hederliga videoslotsen. Vilket är ditt favoritspel? Har du hittat något nytt?

Mr Green är verkligen en sida med mycket variation och riktar sig inte mot en speciell typ av spelare. Detta gör att fler och fler lockas till sidan, mycket tack vare variationen, men även av en lättnavigerad sida, som funkar lika bra på mobilen, surfplattan eller i datorn. Stort lycka till med spelandet!